Schrijf hier een krachtige headline

Schrijf hier een subtitle die de headline ondersteunt. Verduidelijk de service of voor wie de service geschikt is.

Neem contact op

Wat zijn jouw beroepsmogelijkheden bij Unifiedmed?

Werken bij een praktijk

Start je carrière bij een ervaren praktijk en ontdek jouw doorgroeimogelijkheden.

Overname van een praktijk

Neem in partnership met Unifiedmed een goed draaiende praktijk zorgeloos over.

Een eigen praktijk starten

Droom je van een eigen praktijk? Wij helpen jou stap voor stap bij de opzet.

Werken bij een privépraktijk biedt verschillende voordelen

We zijn gepassioneerd over wat we doen en geloven in het vooropstellen van jouw behoeften en carrière.

  • Check icoon
    9-5 uurschema
  • Check icoon
    Geen wachtdiensten
  • Check icoon
    Geen investeringen

Waarom Unifiedmed?

Icoon dat staat voor 'relax'

Eenvoudig registratieproces

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Icoon dat staat voor 'relax'

Carrièrepad dat ècht bij u past

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Icoon dat staat voor 'relax'

Begeleiding bij elke stap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Vind een carrière die ècht bij u past

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Neem contact op

Zijn er nog vragen? Stel ze gerust. Wij helpen u graag verder

Om dit proces te vereenvoudigen, bundelden we alvast enkele FAQ’s. 

Hoe kan UnifiedMed de arts helpen?

UnifiedMed ontstond vanuit de visie om artsen vooruit te helpen binnen hun praktijkvoering. Daarom bieden wij een volledige ondersteuning van de arts bij de overname van de praktijk, zodat de arts zich enkel moet focussen op dat wat echt telt: de patiënt. Door onze brede bedrijfservaring weten we precies wat we moeten doen om een organisatie te laten floreren, zonder dat arts of patiënt daar enig nadeel bij ondervindt

Hoe verloopt de integratie van een overgenomen particulier radiologiepraktijk met UnifiedMed?

Na overname volgen wij vooraf bepaalde stappen om de praktijk te integreren in onze community. Daarvoor selecteren wij stap voor stap de juiste experten om vervolgens alles te centraliseren. Dit doen we met één missie: zorgen dat de arts ongestoord doorheen de  integratie wordt geloodst en dat alles vlot verloopt.

Ontstaat er tijdens het integratieproces hinder voor patiënten?

UnifiedMed stelt alles in het werk om het integrale proces onopgemerkt te laten verlopen. In een ideale wereld merkt zowel de arts als de patiënt niet dat er aan de onderliggende systemen wordt gewerkt. Zo behouden we de rust en de continuïteit van de praktijk.

Wat onderscheidt UnifiedMed van andere radiologiebedrijven?

Onze brede multidisciplinaire expertise is een cruciaal element is voor de werking van een praktijk. Hierdoor kunnen we zowel organisatorisch als op medisch vlak dezelfde taal spreken als de arts. Dit zorgt voor complementariteit en synergie tijdens onze samenwerking.

Wat is de geschiedenis van UnifiedMed en zijn missie?

Wij zijn een jong bedrijf dat officieel werd opgericht in 2022. We hebben een duidelijk doel voor de komende jaren: een community-based organisatie creëren waarbij we arts-radioloog, doorverwijzer, behandelende arts & patiënt dichter bij elkaar willen brengen . Dit realiseren we door de zorg betaalbaar, innovatief, efficiënt, aangenaam en communicatief te maken.

Welke kwalificaties zoekt UnifiedMed in overgenomen particuliere radiologiebedrijven?

Wij maken graag vrijblijvend kennis met iedereen die interesse heeft in onze werking. Het belangrijkste voor ons als organisatie is het creëren van duurzame partnerships. Artsen die op korte of op lange termijn uit hun praktijk willen stappen kunnen bij ons terecht.

Kunnen artsen hun onafhankelijkheid behouden na hun toetreding tot UnifiedMed?

Zeker en vast. Één van onze keystones is dat de arts ten alle tijde zijn klinische vrijheid bewaart en dat wij daarin onder geen enkele omstandigheid tussenkomen.

Hoe gaat UnifiedMed om met de privacy van patiënten en de beveiliging van medische informatie?

Bij de centralisatie van de systemen opereren wij met de absolute top van software security. Op dat moment zorgen we ervoor dat alle systemen veilig gekoppeld zijn en zorgen we voor een 24/7 monitoring & support.

Hoe zorgt UnifiedMed voor een nauwkeurige en volledige documentatie van de medische geschiedenis van de patiënt tijdens beeldvormende onderzoeken?

Al onze systemen kunnen gekoppeld worden met de overheidsbestanden. Hierdoor kan de arts ten alle tijde beroep doen op de meest recente informatie over de patiënt, binnen een volledig discrete en veilige omgeving.

Hoe gaat UnifiedMed om met een tekort aan radiologen of een te grote vraag naar beeldvormende diensten?

Wij werken momenteel aan een poule van radiologen waarop we kunnen beroep doen indien nodig. Indien u een openstaande vacature heeft, zetten wij onze diensten aan het werk om het juiste profiel voor uw praktijk te vinden.

Picture of Sébastien Blervaque
Sébastien Blervaque
CEO & founder

Start uw carrière bij Unifiedmed

Neem contact op